7 SVAR #6

om du fick välja 3 ställen att åka till, vart som helst i hela världen, vilka ställen skulle du välja då? och om du fick köpa högst två saker på varje ställe, vad skulle du köpa?  

Tre ställen skulle bli Rom, New York och någon paradisö som Bora Bora. Vad jag skulle köpa har jag ingen aning om… Smycken i Rom, Kläder i New York och gud vet om det ens finns affärer på Bora Bora? Hahah.
 
Jag undrar vilket som är ditt bästa skönhetstips?

Sov, ät bra mat och vitaminer och tänk på vad du kletar i ansiktet!

Är det många redovisningar i skolan? I vilken kurs är det flest? Hur förbereder du dig,och hur känns det att stå där framför alla? 

Njae, sådär. Just nu har vi haft flest i Marknadsföring och Företagsekonomi, men det varierar. Jag förbereder mig igenom att tänka igenom vad jag ska säga och jag brukar känna mig lite obekväm där framme, ja. Om jag snackar om något jag kan utantill kan jag prata på inför massa människor utan att vara nervös alls men när det kommer till skolredovningar, njea! 

Färgar du håret eller har du den där fina färgen?? 

Jag lägger lite blonda slingor men annars är det min färg!

Vad hade du för betyg i grundskolan i t.ex. matte, svenska, engelska, so, no mm? Skulle vara jättekul att veta! 

Oj jisses.. I Matte hade jag MVG, VG i Svenska och Engelska, MVG i alla So-ämnen, MVG i alla no-ämnen förutom Teknik där jag hade VG. Ja sen var det ju en hel del andra betyg också. Hade iallafall MVG eller VG i allt förutom ett G som var träslöjd men det fick jag ju ändå räkna bort så! Haha. 295 poäng blev det tillslut iallafall.

Jag undrar, när du åt dina b5 tabletter eller vad dom heter, hur många åt du per dag?

En till frukost varje morgon!

Vilka tycker du är de bästa hudvårdsprodukterna?

Clinique’s eller Make Up Store’s är helt klart bäst

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bra svar på frågorna! Tack Fanny 🙂

    Jessica 2010-11-28 18:47:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!