7 SVAR #5

varför har det inte blivit något mellan dig och joakim, fredrik, markus och ja, de killar du hållt på med?

Haha oj vilken fråga. För att det inte har funkat helt enkelt. Det är alltid så, man träffas ett tag och sedan kommer det till en gräns så det antingen blir något mer eller inte. Det som funnits har väl bara inte räckt till helt enkelt och tur är väl det, tänk om man skulle bli tillsammans med varje kille man träffat ett par gånger! 😉 Och Jocke var två år sedan, kom igen…. hahaha.

är du lycklig?

Ja, det skulle jag säga att jag är!
 
Vilka saker med din kropp har du komplex över? Jag är typ 1.75 och tycker det är lite jobbigt att alltid känna mig längst och jag känner mig helt enkelt inte bekväm med min längd. Jag vet att du också är lång, hur känner du inför det?

Jag tycker att det är skönt att vara lång, hade känt mig så himla liten om jag var kort. Tänk såhär, du ser ner på andra och dom ser upp på dig 😉 haha. Nej men det är snyt att vara lång och har många fördelar! Komplex jag har med min kropp är mina lår, alla andra har jag släppt! Livet blir lite enklare om man fokuserar på det man har som är bra istället för tvärt om 🙂

Jag vet inte vilken jacka jag ska ha i vinter, men är helt dökär i en stor dunfjällräven jacka. Funkar det eller är det typ helt fjortisstämplat?

Jag vill inte ljuga och säga att det inte är rejält fjortisstämplat för det är det men om du tycker att den är snygg, ha den ändå! Skit i vad andra tycker. Jag har också lite problem med vinterjacka, tycker att det är svårt att hitta någon som är både varm och snygg så jag kommer nog satsa på en helt vanlig, svart Everst!

Hur får du sån fin volym i ditt hår?

Mitt underbara schampoo ifrån TRESémme och torrshampoo ifrån Björn Axen!

När gjorde du o Fredric slut?

I Mars!

Kan inte du börja gör videobloggar lite oftare?

Kan kan jag, men jag vill inte. Ni får nöja er med min vanliga bloggning och en videoblogg de dagar jag inte tänker riktigt klart någon dag om året, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!