7 SVAR #4

Vad önskar du dig i julklapp? Jag vet verkligen inte vad jag ska önska mig. Skulle vara bra med lite tips haha  

Jag önskar mig massa saker i julklapp, har kommit på sjukt mycket grejer till skillnad ifrån vad jag brukar göra. Jag tänkte hur som helst lägga upp den i ett slags collage och jag ska försöka fixa det redan i helgen om jag får tid! 
 
har du några frysir tips till skolan och fest vad brukar du ha? kan du visa det isåfall med bilder?

Oj… jag och hår. Vanligtvis har jag det rätt upp och ner som det blir bara men det vanligaste i mitt hår är en snurra i luggen eller bara fästa den lite åt sidan. Min absoluta favorit i håret är dock att våga det med mitt vågjärn, då går inget fel men det tar ju sin lilla tid!
 
Kan du inte göra en sminkvideo?  

Haha neeej.. Jag har gjort två för er skull och skäms ihjäl över båda… be mig inte om en till nu…. haha
 
hur lång är du?

Har alltid sagt 175 cm men på senare tid har jag insett att jag faktiskt är 176!

Men kan inte du säga typ höstens trender?

Trender och jag är inte bästa kompisar, för jag bryr mig inte så speciellt mycket om det.  Men jag skulle säga knähöga strumpor, mycket beige och naturfärger, päls, leopardmönstrat, kilklackar och skinn! Det är iallafall vad jag har snappat upp!
 
Vad använder du för parfym?

Jag är något av ett parfymfreak och äger 19 parfymer och använder iprincip alla.. haha. Men mina favoriter är Midnight Fantasy av Britney Spears, Den röda DKNY, Miss Dior Cherie och Versace Bright Crystal! Dock slår ingen den jag önskat mig i julklapp.. mmmm! Den kommer med  i önskelistinlägget sen!
 
vem lärde dig att sminka?

Jag är faktiskt helt självlärd trots att mor min är utbildad, knas knas. Men jag har provat mig fram och lärt mig med tiden bara 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!