7 SVAR #3

vad använder du för värmeskydd?

TRESémmes! Enda värmeskyddet jag någonsin använd men jag gillare!

 Hej fanny, ska köpa mig ett par hunter stövlar med dom är så jäkla dyra överallt, var köpte du dina?

Jag köpte mina på Footlight i Sollentuna Centrum, dock vet jag att de kostar ungefär samma överallt, kanske skiljer någon hundrig men priset på dem brukar ligga på 1100:- vart du än går. 

 Hej Fanny! Jag älskar din stil och jag undrar vad du tycker är en perfekt festoutfit såhär på hösten! 

Hm, jag skulle säga lackleggins och någon vardagsaktig klänning eller svarta jeans och någon snygg topp, om vi snackar hemmafest alltså.

Vad är det bästa med att blogga?

Att jag får dela med mig av alla idéer, outfits, tips osv. Och så självklart alla fina kommentarer och mail från er läsare, ni är bäst! ♥

Till skolan och fester hur sminkar du dig kan du visa med bilder?

Det står in i minsta detalj om du går in på kategorin ”Skönhet”!

hej,jag ska snart utamlands och jag behöver en BILLIG ansiktskräm som ger mycket fukt osv när man är i solen,och även en lotion som man kan ta så att inte brännan åker bort direkt efter man kommer hem,har redan ställt den här frågar ngr gånger men jag måste ha svar på den!

Hejsan! Gud vad skönt att åka utomlands. För ansiktet skulle jag säga Loreals Hydrafresh som BARA är fukt och går för 100 kr. För kroppen slår ingenting The Body Shops body lotions och body butters!

 om man vill gå ner i vikt kanske typ 3-5 kg ! vad ska man göra då? jag kan inte sporta än med vill ändå förlora lite vikt
hjälper det att jogga? simma? tips?

Eftersom att jag är sämst på detta med träning så fick Petter ta över denna frågan som har aningen mer koll, haha. ”Om hon vill gå ner i vikt är det oftast bäst att bränna fett och det gör man genom att gå långa promenader men sen kan hon lägga till att jogga i lågt tempo 40-50 minuter samt tänka på vad hon äter under den perioden”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vem är petter? din pojkvän? 🙂 tack för en bra blogg!

    josefine 2010-11-26 15:11:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!