DAGENS FRÅGA

vilka kurser läser du just nu? skulle vara roligt om du dela med dig och vad du tycker om dem. riktigt bra blogg!

Svar: Tack! Jag läser rätt sega kurser just nu, längtar till Rättskunskapen och Psykologin som kommer i vår men det är: Matte B, Svenska B, Spanska steg 4, Engelska B, Företagsekonomi B, Marknadsföring, Mental Träning och Idrott & Hälsa B. Företagsekonomin och marknadsföringen är mycket likadana grejer i men det är ändå rätt roliga kurser då de skiljer sig ifrån de vanliga, typiska ämnerna. Matten är väldigt stor skillnad på från a-kursen men jag har lärt mig att om man bara är på alla lektioner och verkligen lyssnar så är det ändå väldigt logiskt så det går bättre än väntat! Engelska B är myyyycket roligare än engelska A, dock var svenska A roligare än B. Mental träning är en rolig kurs, men vääldigt liten så räknar det knappt som en kurs. Sedan har vi spanskan och idrotten som kan gå och dö! Ja, det blev typ det virrigaste jag någonsin skrivit här i bloggen men så fort det börjar snackas om kurser och poäng hit och dit så blir jag rätt virrig… haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Svenska B är bara litteraturhistoria, megatråkigt! Jag har turen att få avsluta den kursen nu till jul efter 3 terminer

    Eleonore 2010-11-24 18:03:09 http://lifebyeleonore.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!