7 SVAR #2

Ditt hår är såå fruktansvärt VACKERT! hur gör du att det ska växa? alltså hur tar du hand om det? din svarta hm hatt finns den kvar på hm? hur länge sedan var det du köpte den? hur mkt kostar den? vad kan man tillexempel matcha den med?

Tack! Jag gör inget speciellt alls med det… låter det vara och tvättar det så växer det på så bra så och sköter sig självt! Förut brukade jag lägga hårinpackningar och sånt med jämna mellanrum men det var ett bra tag sedan nu tyvärr. Min hatt finns nog säkert kvar även fast det nästan var 2 år sedan jag köpte den. Skulle kunna tänka mig att det är en sådan basgrej som alltid finns inne. Tror den kostade runt en hundring. Man kan matcha en svart hatt till allt! Titta bland mina outfits för mer inspiration 🙂

 Du skrev för ganska länge sedan att du hade varit på akuten. Vad var det egentligen som var fel? Var det med dig eller?

Jo det var mig ”det var fel på”. Dock var det lite värre än vad det kommer låta nu men jag hade haft ett litet möte med ett sandmoln så jag hade sand i hela ögonen och kunde inte titta. Det var hemskt. Tårarna bara rann och rann och det skavde och hur mycket jag än sköljde och fixade så fick jag inte ut det så tillslut åkte vi till akuten där de fick vända ut och in på ögonlocken och skölja och skölja men det satt där det satt så jag skulle få komma till en ögonläkare dagen efter om det inte försvunnit. Sedan fick jag sova med en slags salva i ögonen och på morgonen vaknade jag med rejält med sand i ögonvråna men det var ute ur ögonen iallafall! Sedan var det ju små skador inne i ögonen av sanden men det gick över på någon dag. Det var det!

Hur gör du för att t.ex. inte dina ringar ska bli ”rostfärgade” så fort?

Ingenting. Det är tråkigt att det blir så men inte så mycket att göra åt saken. Man får vad man betalar för!
 
tycker du att utseendet är vikitigt?

Jag bryr mig om mitt eget utseende, men när det kommer till andra så måste jag säga att jag bryr mig nedrans mycket mer om insidan än utseendet så där är det inte så viktigt.

hur många besökare har du per dag/vecka?

Jag får ju inte mina unika om dagen längre men jag har 6000-8000 unika i veckan, det är väldigt varierande och samma fast sidvisningar om dagen!

om du fick välja 2 plagg som du skulle använda på hösten/vintern, vilka skulle det vara?

Du menar om jag bara fick använda de två plaggen? Ja om vi ser det ur ett överlevnadsperspektiv så skulle jag ta min grå, stickade tröja ifrån Monki men ur ett modeperspektiv helt klart min vita transparenta skjorta. För byxor får man väl ändå…..?

vad anväder du för sminkborttagning?

Jag är inte så speciellt trogen till någon produkt när det kommer till sminkborttagning. Använder lite av varje som står i hyllan. Ibland en skrubb, ibland något mjukt och lent, ibland något billigt och ibland något dyrt men en produkt jag alltid har är Balms Away som du kan köpa hos eleven.se. Det är ett slags fett(?) som du kletar på ögonfransarna och låter verka i ca en minut, sedan kan du bara torka av all marcara med en bomullstuss och allt följer med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tycker du att det är dyrt med 180 kr för en svart hatt??
  Har hittat en snygg hatt på monki men är lite osäker p.g.a. priset. Hittade oxå en hatt på H&M herr, tror det är likadan som din och den kostar 99. Den på Monki är liksom mer rundare, vet inte vilken jag ska köpa.
  Tycker att du passar asbra i hatt! Snälla hjälp mig!

  Sofijah 2010-11-24 19:52:50
  Svara
 • ett förslag om dina ringar blir rostfärgade eller om du blir blå runt ditt finger där ringen har suttit. ta ett lack utan färg och pensla på inne i ringen, alltså den sidan som kommer emot självaste fingret. Utmärkt funkar på halsband osv!

  zaga 2010-11-24 19:47:23 http://www.ciderpaketet.devote.se
  Svara
 • om du blir svart/blå eller om dom blir rostiga kan du ha genomskinligt nagelack på så blir dom bättre 🙂

  hej 2010-11-24 19:19:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!