7 SVAR #1

Jag älskar verkligen ditt hår och undrar vilken färg du slingar ditt hår i och vilket shampoo och balsam du använder? 

Tyvärr vet jag inte vilken färg mitt hår är slingat i då jag alltid lägger över hela ansvaret på frisören. Men brukar säga ”En guldton och en sandton” för att det ska bli rätt! När det kommer till schampoo och balsam så använder jag mig av TRESémmes. Ingenting slår det!

min fråga är: Hur gammal är din bror? han är super söt

Bror min är 14 år, fyller 15 i December! 95:a alltså.

vilken är din favoritblogg och vart får du din inspiration ifrån?

Jag har inte direkt någon favoritblogg och just nu läser jag inte bloggar alls förutom min egen, men Sofis Snapshots blir nog favoriten ändå! Inspiration får jag ifrån bloggar, tidningar, folk på stan, internet och massa andra ställen. Det gäller att kolla där man egentligen inte förväntar sig att hitta något speciellt.

Förslag på en täckande foundation ?

Åter igen, min Studio Fix Fluid från MAC är lagom täckande och ger porlinshy som resultat – oslagbar!

Hur ska man täcka rodnader ?

Med concealer! Make Up Store’s ”Cover All Mix” är helt klart bäst. Använd den gula eller hudfärgade färgen för rodnader, den rosa är till för mörka ringar under ögonen.

Favorit Ben and Jerry´s smak ?

Half Baked eller Cookie Dough. Är lite svag för den där kakdegen 😉

Hur ser din drömkille ut? Längd, hårfärg, ögon, personlighet, land osv osv?

Hm, jag har lite svårt för det där med drömkillar då jag inte direkt har någon. Min smak till utseendet förändras hela tiden och personligheten har jag inga speciella krav på då alla är olika. Men jag skulle säga halvlångt hår utan massa äckelwax, fina ögon, helst en bra bit längre än mig och till personligheten lugn, social och rolig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Syns det att man har på foundation med Studio Fix Fluid? eller ger det ett naturligt utseende?

    m 2010-11-23 22:27:30
    Svara
  • Jag har också frågestund i bloggen! Lämna en fråga vettja! 😀

    Sofie 2010-11-23 18:40:07 http://sofienorman.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!