MITT BÄSTA PLUGGTIPS

Ni ber mig ofta om pluggtips så jag tänkte dela med mig av mitt bästa: Sätt mål.

Sätt dig ner med papper och en penna och skriv ner alla kurser/ämnen du läser. Efter varje kurs skriver du vad du satsar på för betyg. Sedan kan du tänka igenom hur du ligger till för att nå dina mål, vad du kan göra för att förbättra dig och vilka kurser du borde fokusera extra på. Nu är det säkert många som tänker ”Men sådär organiserad är inte jag, det kommer ändå inte funka” men det gör det visst! Gör det bara en gång och skit i det sen om du känner för det.Men har du en gång gått igenom det så kommer det sitta lite där ändå och du kommer bli mer mån om att nå dina mål!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!