DAGENS FRÅGA

Fanny gud du måste berätta vad stället på bild 5 heter. Ska till London om 2 veckor nämligen och MÅSTE dit! Bra blogg!

Svar: Det är på Portobello Road I Notting Hill. Riktigt rolig marknad att gå på! Dock måste jag varna om att det inte är så billigt som det ser ut.. När jag såg alla smyckesstånd blev jag överlycklig och tänkte ”Här ska jag shoppa loss, massa billiga marknadssmycken!” men icke sa nicke. Man kommer inte därifrån med ett smycke under 300 kr iallafall, så det är väl bara att prioritera om det är värt det! Det är ett kul ställe att gå på iallafall och något jag tycker att man ska se! Notting Hill är så himla mysigt.

Jag och mitt superfina armband som jag fick med mig hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kan rekommendera en liknande butik i Kista galleria. Dock billigare med densamma typ av smycken. Galet fina armband, halsband, ringar och andra vackra detaljer för en elegant outfit.

  maria. 2010-11-22 19:59:15
  Svara
 • Tack för att du svarade! Får åka dit även om jag inte vill lägga så mycket pengar på ett smycke… Ögongodis ju!

  Sara 2010-11-21 20:21:55 http://www.sassiefierce.blogg.se
  Svara
 • ditt vill man, så snygga smycken ser det ut att vara 😀

  jenny 2010-11-21 19:46:32 http://jennyslifestyle.blogg.se/jag
  Svara
 • Hej fanny, ska köpa mig ett par hunter stövlar med dom är så jäkla dyra överallt, var köpte du dina?
  🙂

  bbeatrice 2010-11-21 19:17:44 http://www.belatrice.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!