SPA – INTE HELT FEL

Det jag drog iväg Anna till var ett dygns spa, ganska nice! Så jag har strosat runt i en badrock hela eftermiddagen, badat i varm pool, bastat, fått hot stone massage osv. Helt underbart. Så nu ligger jag här på mitt rum och ska snart börja göra mig i ordning lite inför trerätters till middag här nere i byn. Lyx! Ja, såhär skulle man ha det jämt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • åh, jag älskar din blogg fanny och du är supersöt.
  Dock så stör jag mig så jävla mycket på att jag måste trycka på läs mer på varenda inlägg när jag typ trycker på kategorin outfit. Samma sak med alla andra kategorier. Förut var det bara att trycka på outfit så kom lixsom alla outfits fram och lilla jag kunde inspireras lite då jag tycker du har en grym stil. Men tillbaka till saken, kan man inte fixa så man ser alla bilder och alla texter utan att behöva trycka på läs mer.

  URSÄKTA FÖR EN RÖRIG TEXT.
  URSÄKTA FÖR ATT JAG LÅTER SÅ NAIV.

  Aja, annars har du som sagt en fin blogg och du verkar jätte snäll och söt. Forsätt med det 😀

  Rosa (: 2010-11-20 10:27:40
  Svara
 • […] mer på – FannyStaaf.se This entry was posted in Uncategorized and tagged helt, INTE. Bookmark the permalink. ← […]

  SPA – INTE HELT FEL - Bloggar 2010-11-20 01:19:06 http://www.bloggisar.com/spa-%e2%80%93-inte-helt-fel/
  Svara
 • fin blogg! 🙂

  marika 2010-11-19 23:24:33 http://maarikahellgren.blogg.se
  Svara
 • spa… om man ändå hade tid/råd med det . måste iaf på spa någon gång!

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!