SNEAKPEAK

Här har ni en liten sneakpeak på londonshoppingen! Lägger upp mer senare ikväll, ska även avsluta tävlingen!

Kom hem ifrån skolan för ca 2 timmar sedan och sen dess har jag jag laddat in alla londonbilder i datorn och käkat middag. Jag har typ en miljon inlägg jag kan lägga upp vilket gör mig helt förvirrad så nu sitter jag här och vet inte vart jag ska börja men jag antar att sortera bilder är en bra början, haha. Men ni kan räkna med att höra ifrån mig en hel del ikväll, så vi hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fanny, tänkte kolla om du ville köra en tävling tillsammans med mig? Kramar Mikaela på smyckenbymikkaelo.blogg.se 🙂

    smyckenbymikkaelo.blogg.se 2010-11-15 22:13:53 http://smyckenbymikkaelo.blogg.se
    Svara
  • bara så att du vet, så stämmer inte klockan på bloggen (en timma för mycket)

    Julia 2010-11-15 20:17:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!