FRÅN LONDON

Hej mina små älsklingar! Som ni säkert redan förstått så fanns det inget internet på hotellet men nu har jag lyckats fixa ett par minuter! Jag hoppas att ni har det super där hemma i Sverige för jag har det super här! Kan säga att det var lika bra att det inte fanns internet för jag har inte haft en minut över men det är väl så det blir när man ska hinna med allt på 2 och en halv dag. Det har varit shopping, restauranger, musikaler, sevärdheter, marknader osv!

När jag kommer hem ska ni självklart få massa bilder ifrån resan, outfits och alla fina köp + vanlig bloggning såklart. Det finns något mer tidsinställt men annars hör vi när jag kommer hem imorgonkväll! Puss och kram ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!