HUR JAG SMINKAR MIG – STEG 7

Sedan är det dags för ögonen. Ibland har jag någon brun ögonskugga men oftast går jag direkt på mascaran. Mascaror är något jag hela tiden byter och jag tror faktiskt inte att jag haft samma mascara två gånger någon gång, men maybellines är helt klart mina favoriter!

Först böjer jag ögonfransarna två gånger med en vanlig ögonfransböjare och sedan målar jag två eller tre lager med mascara på överfransarna och ett väldigt tunnt eller inget alls på nederfransarna, har även en torr, gammal mascaraborste som jag borstar fransarna med om det blir klumpar.

Produkt jag använder: Colossal Volum Express från Maybelline, 129:-.

Tips: Behöver du en ny mascara fort men det är tomt i plånboken? Köp en billig på tex City Gross och använd borsten ifrån en gammal mascara, det är borsten som gör nästan ALLT så det blir superbra till ett billigt pris!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!