VECKANS BLOGG – RÖSTA STENHÅRT

Nu har jag valt ut 5 finalister men jäklar vad svårt det var! Ni var så himla många som anmälde er och jag skulle välja ut ensast 5! Men vi får köra en ny snart så att ni andra också får en chans. Här har ni iallafall de 5 finalisterna!

Och ni finalister, nu är det bara upp till er att vinna! 🙂

Update: För er som säger att jag borde länka till bloggarna, länkningen är ju ”priset”? Det är alltså upp till bloggarna själva att vinna eller om ni bara röstar utifrån header och sedan kommer länkningen till vinnaren. Så har det alltid gått till och kommer alltid att göra.. Hahah.

1. STYLE CRUSH ”Min blogg är till för att inspirera andra i olika outfits och som inte kostar tusentals kronor. Jag tycker om att fixa och trixa med nya kombinationer och strävar efter den perfekta outfiten!”

2. Malin Eneroth ”Min blogg handlar om min vardag och allt som jag tycker om som musik, kläder och så tipsar jag om en massa som jag såklart tyckt om!”

3. Flickornas mode. ”2 modeintresserade tjejer som skriver om allt från mode till vänner. outfits, insperation, bilder. hoppas du gillart!”

4. Jennys Lifestyle ” min blogg, så kan ni finna snygg/härlig inspiration som jag bara älskar, min vardag, ibland tycker det upp dagens outfit och annat skoj. Men jag försöker i alla fall att dela av mig vad jag vet om mode och vad jag tycker är snyggt!!”

5. Vantida ”är en glad tjej som försöker på ett skönt och avslappnat sätt förmedla min vardag, mode och musik till mina läsare utan att det blir ansträngt.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
68kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!