SO WHY DID I TRY?

Nu är jag äntligen hemma efter veckans enda heldag – phu! Och usch vilket jäkla väder det är ute. Av någon anledning tyckte jag att det var passande att ha converse och sommarjackan just idag som jag inte använt sen Augusti och ja vad händer då? Snöstorm! Så nu ska jag krypa ner under täcket med nya Gossip Girl och en Chailatte med massa skum och tina upp, sen väljer jag ut finalisterna i veckans blogg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Fanny,
  detta kanske kan bli en dagens fråga? 🙂
  Jag vet att du skaffade en iPhone 4 för ett tag sen. Jag är sugen på att skaffa en jag med, därför skulle det vara kul att höra vad du tycker om den så här långt? Vad har du för abonnemang och är du nöjd med det?
  Ha det bra 🙂

  SOFIA [GASPEDAL.BLOGG.SE] 2010-11-09 18:00:47 http://gaspedal.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!