KILLERS

Jag såg den ganska så nya ”Killers” igår och riktigt, riktigt dålig var den! Nog med att jag hade ganska höga förväntningar på den men jag satt hela filmen och längtade tills den skulle ta slut och mer än en gång var jag påväg att stänga av den men tänkte ”Nej men den kanske blir bra snart” eftersom att alla sagt att den var så bra, men nej. Nej, ingen film jag rekomenderar över huvudtaget. Om ni vill se en film i den här stilen, se Knight and day istället!

Killers1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!

    Emma 2010-11-09 19:26:00 http://brunettenemma.blogg.se
    Svara
  • du har så rätt! knight and day har iafl handling! det ENDA positiva med denna filmen var att ashton är snygg, och då är det sorgligt.

    Emelie S 2010-11-09 18:51:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!