DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Hur funkar din iPhone? Är du nöjd? Kan du inte ge oss en liten utvärdering? Vad är bra och finns det något som är dåligt med den?

Svar: Hej! Min iPhone funkar uuuuunderbart bra. Jag är så himla nöjd och redan efter att jag haft den en vecka förstod jag inte hur jag någonsin klarade mig utan den! Haha. Det är så himla skönt med internet överallt  så att man bara kan kolla saker snabbt, bra kamera, alla smarta apps, det sköna sms-systemet och så spelen då.. (a), haha. Något dåligt finns det nog inte direkt med den, förutom att det är jobbigt att ha den i fickan när man har tighta jeans för att den är lite stor men då snackar vi rejäla i-landsproblem, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • det enda jag kan tycka är negativt med den är att den inte har någon bluetooth mellan den och andra mobilmärken, utan bara iphones…

  Emelie S 2010-11-09 23:36:13
  Svara
 • hej, jag har en fråga, så du kanske kan ha två dagens fråga eller så kan du ha den någon annan dag, men jag ska till stockholm nästa helg och undrar vilka affärer man ska besöka och i vilken affär du har köpt ditt chai latte ’pulver’?
  tack på förhand, haha ; )
  super bra blogg btw <3

  linnea 2010-11-09 22:47:21
  Svara
 • har du appen CrossProcess? asball kamera 😀

  anna 2010-11-09 22:20:46 http://annaandeersson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!