DAGENS FRÅGA

jag går samhälls och vill ha information om hur sam ekonomi är, om det är kul och vad man har för ämnen och så, kan du inte slänga ihop allt i ett inlägg?! 😀

Svar: Hejsan! Jag är jättenöjd att jag valde ekonomi, iallafall över sam sam! Vilka ämnen man har och sånt varierar ju från skola till skola men Företagsekonomi A och B ska nog alla läsa iallafall. Jag har läst klart A och håller på med B nu och det är faktiskt rätt kul! Roligare än de vanliga kärnämnerna iallafall. Sedan läser vi Psykologi och Rättskunskap obligatoriskt också som är lite udda och det vet jag inte om andra samlinjer gör. Det är inte så jättestor skillnad på Sam Sam och Sam Ekonomi tror jag, men jag tycker inte alls som samhällskunskap och har mycket lättare för sånt som t ex. företagsekonomi så för mig passar det super och det är något jag rekomenderar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!