DAGENS FRÅGA

hur man lyckas spara pengar ? under några veckors tid, liksom hur man får sig själv att inte fika & slösa alla pengar. så att man sen kan shoppa riktigt mycket. 🙂

Svar: Mitt första tips – ha pengarna kontant. Jag vet själv hur jag är när jag har pengarna på kortet. Drar det lite här och där på smågrejer och blir sen chockad när pengarna börjar ta slut och säger ”Men jag har ju knappt köpt något!”. När man har kontanter däremot ser man hela tiden hur pengarna blir mindre och mindre och det känns mer att betala något, mycket bättre! Sedan för att kunna spara pengar brukar jag lägga undan dem. Jag har ett ställe där jag hela tiden lägger pengar kontant när jag ska spara till något. Just nu sparar jag till London tex så när jag fick min lön tog jag ut det kontant och la det på det där stället och jag vet ju att jag inte får röra det förän jag ska till London och det gör att jag inte tänker så mycket på det heller. Det är mitt tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • annars kan man ju börja spara på fonder då kan man inte röra pengarna direkt, om man inte är 18 vill säga!

  Svara
 • Vad jobbar du med ? 😉

  Daniella 2010-11-07 17:05:05 http://daniiellas.blogg.se
  Svara
 • Woooh,det där var rikitgt smart. Då har man ju faktiskt mer koll på hur mycket pengar som egentligen försvinner 🙂

  Jessica 2010-11-07 16:34:31
  Svara
 • hej fanny! din blogg är jättebra och jag älskar den 😀 men nu har jag en fråga, när du t.ex har frågestund så brukar kanske någon fråga. vad är din favoritoutfit? och sen visar du den, men alltid när jag ska göra det glömmer jag bort vad mapparna heter och vart dom ligger. har du tips på hur man kommer ihåg dom för du verkar alltid ha en helvis mappar med allting som du äger, du hittar allt. tack för en superbra blogg! kolla min här: vilmaafelicia.blogg.se, kram!

  vilma är mitt namn ;) 2010-11-07 16:30:16 http://vilmaafelicia.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!