FREDAG

Hej världens bästa läsare! Jag vet att jag lovade er bra bloggning idag men jag har spenderat all tid med mormor, morfar och min familj. Vi har tänt ljus på gravarna, ätit på Kings Arms (världens godaste revbensspjäll på bilden ovanför), wii-bowlat, fikat, tittat på Idol och spelat kort! Nu ligger jag här och trängs med Jonatan i en säng och vi ska väl sova snart. Det har iallafall varit en bra dag, det hoppas jag att ni också haft!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • ett tips, lova inte att uppdatera om du inte kommer att göra det. 🙂 Förstår att du har annat för dig, men blir lättare om du inte lovar så du slipper få dåligt samvete sen! 🙂

  Jessica 2010-11-06 17:55:15 http://jessicapetraa.blogg.se
  Svara
 • å va gott de ser ut!

  ida 2010-11-06 15:53:39 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • vad gott det såg ut!

  Svara
 • hej, jag går samhälls på gymnasiet och ska välja inriktning efter jul, kan du berätta lite om sam ekonomi, hur det är och om det är roligt?! tack på förhand. kram!

  ammi 2010-11-06 13:10:08
  Svara
 • Haha! Härmis, ska alla käka ribbs på kings arms nu…MIN upptäckt. Mohahhaa Puss

  kusinvitamin 2010-11-06 11:42:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!