I MISS YOU WAY TO MUCH

Ja ni kan ju gissa vad jag gör, hahaha. Tänkte bara ursäkta den dåliga bloggningen men det är lite svårt nu på lovet då det antingen inte händer något alls eller så är man  borta och gör något men jag lovar stooora förbättrningar sen när skolan börjar på måndag. Imorgon ska vi iväg till mormor och morfar över natten och då hänger datorn med och jag hoppas få en massa tid då med! Men for tonight, kanske något mer men lovar inget.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • aaah shit fanny skriv inte att du laddar ner så där öppet! 😛 vem som helst kan anmäla det och då jävlar blir det böter på typ 50 000 kr eller mer. Det kan användas som bevismaterial mot dig guurl. Dom får det liksom nerskriver från dig att du säger att du laddar ner! Inte bra x]
  (och ojsan, ja jag läser din blogg, regelbundet (a) ) hehehe.

  Sara Lindberg ;D 2010-11-09 21:06:58
  Svara
 • Fint hår du har! 🙂

  Elin 2010-11-05 11:27:51 http://www.fashionbyelin.blogg.se
  Svara
 • vad har ni för bil/ar? kraam

  hehe 2010-11-05 10:52:18
  Svara
 • Finns att ladda ner på www.eztv.it där tittar man på serierna när dom går på tv i usa. Så så fort ett avsnitt visats på tv där så kan man ladda ner det direkt. Jag tycker att det är mycket lättar en piratebay.

  Sophia Pehrsson 2010-11-05 00:11:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!