NOBODY SAID IT WAS EASY

Här är jag! Och nej, jag har inte glömt bort er! Det var bara så igår att jag varken hade tid, energi eller inspiration till att blogga så då valde jag att låta bli men nu är jag back on track! Vi hade en supertrevlig kväll igår, först här och sedan drog vi vidare men idag ska jag inte göra NÅGONTING alls. Bara fokusera på bloggen och mina duntäcken och så kanske jag åker hem till Emma för lite myskväll ikväll. Men mer av mig ska ni iallafall få se idag så håll utkik!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan har en fråga som du gärna får ta upp som dagens fråga då jag ej har någon blogg du kan svara i. Om man är lång, och då snackar vi väldigt lång ca 178 cm, vad tycker du då att man kan ha för fest skor? Liksom det känns lite dumt med klackar när jag redan är så lång men tycker ändå det är himla fint! Vad tycker du om l¨nga personer med långa ben. kan dom ha klackar? Vad ska dem annars ha för skor? Kom gärna emd tips. Älskar din blogg och ditt utseende bruden 🙂 Puss och kram

    sara 2010-11-20 16:29:59 http://...
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!