DAGENS FRÅGA

hej fanny! måste säg att du har grym stil och jag kikar in här ibland när man behöver inspiration! nu är det ett problem för mig och jag hoppas kunna få din hjälp.. hur ska man klä sig i ytterplaggs-väg i vinter? jag funderar på att köpa en svart svea-jacka av vanlig modell, men känns som många trallar runt i dom? men är ändå ganska sugen. vad tycker du? funderar även på svarta uggs, har aldrig haft något av dessa plagg/skor innan, så funderar lite på de! vad tror du?

Svar: Hej och ett stort tack, kul att du gillar bloggen 🙂 När det kommer till vinterjackor så fokuserar jag lite mer på värme än vad som är snyggt, tro det eller ej. I år ska jag nog investera i en egen vanlig, svart Everest-jacka (tog Jonatans hela förra vintern). Den är neutral och riktigt varm. Jag tycker verkligen att du kan satsa på Svea-jackan om du inte störs av att det är andra om har den, men uggs måste jag dock dissa. Visst det är skönt, men jag tycker att det är så förjävla fult bara, haha. Men men, sånt är upp till alla vad de själva tycker! Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • kan inte du lägga upp en bild på Everest-jackan? 🙂

    Fanny 2010-10-27 18:03:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!