Hush said the angel, don't be lonely anymore. I'm right here beside you, like so many times before.

Kom nyss hem ifrån skolan och ska sätta mig direkt och plugga matte nu. Usch, jag och ekvationssystem är inte bästa vänner alla gånger. Men jag bloggar senare igen när jag tryckt in massa onödig information i huvudet och blivit ”smartare”!

Tänkte förresten avsluta outfittävlingen ikväll så se till att rösta nu om ni inte gjort det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift. <a href="//legosforgirls.info/

  Legos for Girls 2010-10-31 05:21:54 http://legosforgirls.info/
  Svara
 • Vart kommer den blusen ifrån? 🙂

  Sofie 2010-10-27 12:36:18 http://sofienorman.devote.se
  Svara
 • Fanny fanny fanny.. Vet inte vart jag ska börja… Men jag besöker din blogg minst 4 gånger per dag (minst 10 ggr/dag på helger) och det säger väl rätt mycket, jag ÄLSKAR verkligen allt som har med dig och göra. Okej tolka inte det där fel nu, haha… Men du har en sån jäkla fin personlighet! Till skillnad från de flesta andra bloggarna, så har du precis alla kvalitéer! Du är enormt jordnära, ödmjuk och extreeemt omtänksam, dessutom alltid glad och positiv. Samtidigt har du en så jävla bra blogg rent ut sagt!! Älskar dina snygga outfits, alla bra tips (som man verkligen har nytta av), bilder och din regelbundna uppdatering. Självklart kommer jag INTE sluta läsa den om din uppdatering skulle bli sämre, för det skulle räcka med ett inlägg per dag (mindre med t.om.) för att jag fortfarande skulle stanna här. Så länge du bloggar Fanny, kommer du alltid ha kvar mig som din trogna läsare, i vått och torrt. Puss från ditt fan, haha 😉 /Frida

  frida 2010-10-26 19:25:35
  Svara
 • Söt du är 🙂

  eelin :) 2010-10-26 18:26:26 http://elinryberg.blogg.se
  Svara
 • fina bilder fanny! 🙂

  veronica 2010-10-26 16:11:46 http://veronicanasslander.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!