YOU LEFT ME BREATHLESS

Heej! Huu vad jag fryser och är trött. Det enda jag vill är att bara dra på mig myskläderna och mysa ner mig under täcket till en bra film. Men icke sa nicke och icke sa Jensen. Nu ska jag döplugga matte inför provet på onsdag! Men man kan ju se det ifrån den ljusa sidan – jag kan ta det lungt ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • I dont know what to say. This blog is fantastic. Thats not really a really huge statement, but its all I could come up with after reading this. You know so much about this subject. So much so that you made me want to learn more about it. Your blog is my stepping stone, my friend. Thanks for the heads up on this subject. <a href="//legosforgirls.info/

  Legos for Girls 2010-10-31 16:59:00 http://legosforgirls.info/
  Svara
 • Asså jag är verkligen så avundsjuk på ditt hår, mitt blir så slitet efter ett tag men hur gör du för att undvika det? Och finns det typ någon budget produkt för de som inte har råd med att köpa det allra dyraste?
  Älskar din blogg, kram!

  Jessica 2010-10-25 20:04:24
  Svara
 • när avslutar du outfit tävlingen?:)

  emma 2010-10-25 20:02:05 http://lifeofhw.blogspot.com
  Svara
 • När du säger myskläder, vad menar du då? Alltså vad brukar du ha för myskläder? 🙂 Din blogg är bäst!

  Hej 2010-10-25 18:54:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!