NÄR DU INTE VET VAD DU SKA TA PÅ DIG

Det är flera som frågat mig om vad jag gör när jag inte har någon som helst aning om vad jag ska ta på mig på morgonen så jag tänkte skriva ett litet inlägg om det.

Tänk bas + detalj. Svårare än så är det inte. Låt detaljerna göra outfiten. Börja med ett par byxor och något snyggt baslinne och lägg sedan till en snygg retalj som ett stort smycke, en sjal, hatt, bandana, hängslen, färgade skor, speciell väska eller liknande. Fattar ni? Det är mycket enklare att komma på något unikt då när man inte har någon annan inspiration. Här är exempel på sånna outfits som jag haft:

Alla dessa outfits hade varit helt vanliga och fruktansvärt tråkiga utan detaljen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • snygga shorts, vart är dom köpta?

  louise 2010-10-26 18:46:35
  Svara
 • tack för tips 🙂 Så är det för mig varje morgon, suck!

  Hanna 2010-10-25 21:25:02 http://villutomlands.blogg.se/
  Svara
 • du har så sjukt snygga kläder hela tiden! 🙂

  cornelia 2010-10-25 20:19:17 http://candevii.blogg.se
  Svara
 • Hej! Du åkte ju till Cannes i somras? Undrar bara vart ni bokade flygbiljetterna? Var det sista minuten? Är det billigast att boka tidigt eller sent? Och hur var priserna var flyg och hotell? Hoppas du kan svara på frågan för jag har tänkt att själv åka iväg med vännerna i sommar 😀

  diana 2010-10-25 19:59:38 http://delila.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!