HUR JAG SMINKAR MIG – STEG 3

Sedan efter foundation är det dags för den absolut viktigaste produkten: Concealer. Jag kan överleva utan alla mina sminkproukter förutom denna.

1. Eftersom att jag är så hemsk så använder jag bara fingrarna till hjälp. Har fått små utskällande kommentarer för det ett par gånger här på bloggen men förstätter gör jag ändå! Haha. Bryr mig inte så jättemycket om det skulle komma något med lite bakterier under ögonen.. haha. Hur som helst, ner med fingrarna i burken och smeta på vart det behövs helt enkelt.

Produkt jag använder: Cover All Mix från Make Up Store, 265:-.

Tips: Den rödrosa är till för mörka ringar under ögonen, den gula för röda partier och den beiga för att blanda ut de andra färgerna med och göra det jämnare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Amazingly, your post goes to the gist of the issue. Your lucidity leaves me wanting to know more. Just so you know, i will immediately grab your feed to keep up to date with your online blog. Saying thanks is simply my little way of saying great job for a grand resource. Take On my sweetest wishes for your incoming article.

  how to do self hypnosis 2010-10-31 17:16:41 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • Ett litet tips bara: man ska ta concealer innan foundation 😉 Fin blogg! 😀

  Tina 2010-10-23 21:31:33
  Svara
 • Jag har en concealer som är ungefär som ett läppglans, funkar det på samma sätt? 🙂

  cissi 2010-10-23 01:04:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!