HUR JAG SMINKAR MIG – STEG 2

Efter att jag förberett huden är det dags att lägga basen. Vilken foundation man använder är väldigt viktigt för hur huden ska må så om det är någon produkt ni ska lägga lite extra pengar på så är det bas-produkterna, dvs foundation, concealer och puder.

1. Tar ett pump ur foundationflaskan i mitten av handflatan.

2. Doppar foundationborsten i foundationen och smetar med cirkelrörelser ut den jämnt i hela ansiktet. Blir det lite founation kvar brukar jag täcka hakan och näsan en gång till.

Produkter jag använder: Mac Foundation Studio Fix Fluid 249:-, Foundation Brush Duo Hair från Make Up Store 285:-.

Litet extra! Tvätta din foundationborste lättast och billigast igenom att bara schampoonera in den med vanligt schampoo och skölj med vatten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • gillar tipset!! 🙂

  jenny 2010-10-22 17:35:02 http://jennyslifestyle.blogg.se/jag
  Svara
 • Hej jag vill bara säga en sak. Det är en mindre bra grej i din blogg men på nått sätt är det ju bra också men i alla fall när man kommenterar ex om man vill vara anonym så går det inte för man måste skriva i sitt namn och e-post. Även e-post inte visas på bloggen så kanske det finns nån i alla fall som inte vill skriva i det men då kan man inte kommentera. Det tycker jag inte är så bra men det är ju din blogg så du bestämmer men det kan vara en anledning till att du får mindre kommentarer, jag vet inte om det är så men jag gissar men annars gillar jag din ”nya” blogg.

  Mandy 2010-10-21 19:15:02 http://www.hmandy.blogg.se
  Svara
 • jag har också den borsten – förträffligt bra! 🙂

  THE SEPTEMBER ISSUE 2010-10-21 19:00:35 http://malinronnquist.se
  Svara
 • Du ger så bra tips hela tiden 😀 Tack!

  Hej 2010-10-21 18:56:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!