DAGENS FRÅGA

Hej jag vill bara säga en sak. Det är en mindre bra grej i din blogg men på nått sätt är det ju bra också men i alla fall när man kommenterar ex om man vill vara anonym så går det inte för man måste skriva i sitt namn och e-post. Även e-post inte visas på bloggen så kanske det finns nån i alla fall som inte vill skriva i det men då kan man inte kommentera. Det tycker jag inte är så bra men det är ju din blogg så du bestämmer men det kan vara en anledning till att du får mindre kommentarer, jag vet inte om det är så men jag gissar men annars gillar jag din ”nya” blogg.

Svar: Hejsan! Jo jag vet och jag tror också att det kan vara en anledning till kommentarsproblemet.. haha. Men grejen är att det inte är något jag valt utan bara något som är på WordPress-bloggarna. Egentligen förstår jag inte riktigt vad problemet är då man ändå inte borde skriva något man inte kan stå för men jag har ändå förstått att det är många som vill vara anonyma och då kan jag ju säga att det faktiskt funkar att skriva Namn:shdjh E-post:jshj@dfghy om man känner för att vara anonym! Haha. Litet tips sådär bara, annars är det som det är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej Fanny!
    vill först börja med att jag tycker du är skit vacker och har underbar stil! Sen är det bara en sak jag undrar. Jag har jätte komplex över min längd, jag är 176 cm. Jag vågar inte använda skor med klack för att jag då blir över 180. Jag går också väldigt ofta hukad och försöka ”dölja” min längd. Jag vet att du också är lång så jag bara undrar om du har några tips för hur man ska bli stolt över sin längd för jag antar att du också har kännt som mig någon gång. Aja keep up the good work för du har en skitbra blogg 🙂

    fanny 2010-10-23 13:47:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!