TITANIC

Nu ska jag hem till lilla sjuk-Elina och se på Titanic för ett skolarbete. Jag har skrivit det första sminkinlägget så det kommer dyka upp här ikväll men annars så hörs vi när jag är hemma igen! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 11:12:58 http://legosforgirls.info/
    Svara
  • […] mer på – FannyStaaf.se This entry was posted in Uncategorized and tagged TITANIC. Bookmark the permalink. ← […]

    TITANIC - Bloggar 2010-10-19 23:47:31 http://www.bloggisar.com/titanic/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!