The frågestund

Nu är denna lilla frågestund avslutad!
Måste erkänna att ni inte skrev så farliga saker som jag trodde ni skulle göra.
Fanny, dina läsare är dig tydligen evigt trogna.
Här kommer i alla fall svaren!
Pussis 🙂

hur mycket tjänar fanny på sin blogg?
e de stelt mellan fanny och frida?
Svar:Nu har hon ju flyttat bloggen för att bli lite mer richbitch. Men hon tjänar väl mellan 5-10 (+några nollor) kr i månaden.
Och neeej, det är det inte!

Hur många har Fanny legat med? Menar hon är ju såå sjukt snygg så borde vara rätt många!!?!  
Svar: Åh ja, Fanny är en redig pudding. Tänk pojkvänner så har du en ledtråd!

berätta det värsta bråket du och fanny har haft?
Svar: Vi har aldrig riktigt bråkat överhuvudtaget. Men när hon försöker spela Fall down på min mobil, fast hon vet att hon inte får. Då kan det bli väldigt livliga diskussioner!

Är Fanny en hemmamänniska eller hänger hon helst med kompisarna? Har hon någonsin gjort något riktigt dumt och elakt som du vet om?
Svar: Jag skulle säga att Fanny är lite av en hemma människa. Hon gillar att vara hemma och umgås med sin familj. Men hon är ju inte asocial heller haha, klart hon är med kompisar också!
Ja, det har hon. Hon har smittat mig med Androsapies Filurates. Det var inte snällt.

Vad är det bästa med Fanny? Hur är hennes humor? Kram!
Det finns mycket bra med flickan. T.ex. att hon är glad och positiv nästan jämt, hon är snäll och trevlig, kan lyssna och allt annat sånt där ni nog redan vet. Men det absolut bästa enligt mig, är att hon gillar min humor. That makes us a good team!

har du och fanny någonsin haft ett jätte stort bråk,isf vad hände?
Igen. Fall down. Jag hatar dig Fanny.

Hur länge har du och Fanny könt varandra? u rvar det första gången nu träffades? Ditt första intryck av Fanny?
Kram, läser båda era bloggar!
Svar: ÅH VA GLAD JAG BLIR ATT DU LÄSER MIN BLOGG! DU ÄR DEN BÄSTA MÄNNISKAN I HELA FRÅGESTÄLLNINGEN! <3
Jag och Fanny lärde känna varandra när vi började ettan på gymnasiet. Alltså för ca 1 och ett halvt år sen. Hm, första gången vi träffades så var det jag och några tjejer i klassen som ”kidnappade” henne så att hon skulle slippa vara med en annan tjej i klassen, ingen tyckte så mycket om. Rätt hemsk när man tänker på det.
Mitt första intryck var att Fanny pratade lite udda och att hon var en aning fjortis. Men sen blev hon en stockholmare och då blev vi vänner. För jag umgås inte med några som inte kommer från en stad som har färre invånare än en miljon.

Vem är Fannys bästa vän?
Saknar Fanny, FRida?
Vem är duktigast av dig och FAnny i skolan?
Svar: Jag skulle vilja säga att det är jag.. Men jag tror nog att det är Anna Berggren!
Kan inte riktigt svara på det faktiskt, för jag vet inte så mycket om det!
Haha! Tråkigt nog så gick jag och Fanny ut med samma betyg i grundskolan, 295. Vi hade även nästan exakt samma andel MVG och VG i slutbetyg i ettan. (Jag hade ett mer MVG så egentligen är det jag som är bäst) Dock är Fanny bättre än mig på matte och jag är bättre än henne på engelska!

Hur har Fanny det på kärleksfronten nuförtiden?
Svar: Hon har mig och jag har henne. Det är allt som behövs!

Har hon något beroende? Något riktigt störande hon kan göra ibland?
Svar: Hm… Inget särskilt vad jag kommer på. Vad som kan vara lite irriterande är att hon alltid har sina vanor och ska göra dem på exakt det sättet, alltid. Och det kan väl bli lite svårt att matcha ibland. Men inget värre än så!

1. har du någon blogg? 2. något klädes plagg hon är helt galen i? 3. vad ska man ge henne när hon fyller år?
Nej men va kul att du frågar, www.justjoke.blogg.se är min lilla blogg. Ni får jättegärna läsa den istället för Fannys. (min blogg är roligare)
Oj, när Fanny fyller år antar jag att man ska ge henne det hon önskar sig? Nejmen haha, något klädesplagg hon pratat om, något fint orginellt smycke eller något personligt, typ ett fotocollage tror jag hon skulle tycka om!

Hur lång är hon?
Svar: 175cm!

Kan du inte be henne att bli bättre på att kommentera? KRAM
Svar: ABSOLUT! Jag skäller på henne varje dag för att hon inte kommenterar i min blogg, så jag kan likagärna skälla lite till på henne!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!