SÅHÄR KUL KAN MAN HA PÅ ENGELSKALEKTIONEN

Hej på er! Nu sitter jag och har engelska och är lagom pigg och glad! Haha. Men kul har jag iallafall som ni ser, och det är huvudsaken! Hahah. Nu ska vi se någon film, ett inlägg dyker upp senare och annars hörs vi hemifrån Sofia ikväll! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • I want you to know, your post goes to the nitty-gritty of the issue. Your clarity leaves me wanting to know more. Just so you know, i will instantly grab your feed to keep up to date with your online blog. Sounding Out thanks is simply my little way of saying great job for a marvellous resource. Let In my warmest wishes for your future article.

  hypnotism to quit smoking 2010-10-31 17:14:49 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful. <a href="//legosforgirls.info/

  Legos for Girls 2010-10-31 08:29:16 http://legosforgirls.info/
  Svara
 • Hej fanny! När man ska titta dina äldre inlägg så kan man tyvärr inte ”bara bläddra ned” utan man måste trycka på varje inlägg för att kunna se hela inlägget. Man vill ju kunna rulla ner bara som man kunde när du bloggade på blogg.se. Lite synd att det är såhär nu på den nya bloggen.
  Bästa bloggen ever !! Hoppas det går att fixa

  Ida 2010-10-15 13:00:41
  Svara
 • heeej, fanny. det är någonting som krånglar med din bloglovin, för jag har följt dig men den har inte ”gått över ”till din nya blogg:( skulle kolla varför du inte uppdaterat och då märkte jag detta.. 😮

  Emelie S 2010-10-15 11:05:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!