OUTFIT 15 OKTOBER 2010

Skjorta:WeekdayVintage,Jacka:Zara,Jeans:GinaTricot,Boots:DinSko

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • snygg outfit! 😀

  sofija arvidsson 2010-10-15 18:41:15 http://sofijaarvidsson.blogg.se
  Svara
 • Fanny, jag fullkomligt ääälskade din blogg förut och det gick inte en dag utan att jag inte läste den! Kunde till och med kika in den flera gånger om dagen bara för att den var så inspirerande, underhållande, bra osv!

  Men sen du bytte till wordpress så känns det som inte bara din blogg blev ny, utan att det även blev en helt ny Fanny också, precis som om den gamla Fanny bara försvann! Inläggen blir inte lika roliga att läsa, man allesom ”glömmer bort” att besöka den till och med och jag saknar verkligen den gamla Dig. (även om du säkert inte har förändrats personligen) Tror det är därför du har tappat cirka 4000 läsare sen du bytte som känner precis som jag och det är verkligen synd! Men jag har tyvärr dock inget förslag på hur du ska få oss tillbaka hit och vad som kan förändras. :/ och jag har heller ingen aning om varför det har blivit så. Du kanske ”växte ifrån” oss eller något sådant, för man får ju helt klart ett intryck om att det är en äldre Fanny bloggen tillhör, och det är väl bra på sätt och vis. Men vi kanske inte hängde med eller var redo för det eller något sådant. Men vad är det som har förändrats egentligen? Designen? Ja. Men den förändrar ju inte innehållet? Jag förstår inte varför det har blivit så här, men tråkigt är det 🙁

  Och ta absolut inte illa upp nu eller något sådant, ville bara förklara en möjlig anledning till varför så många har försvunnit eftersom att du var lite frågande om detta i något av dina tidigare inlägg, så vips kommenterade jag en överlång förhoppningsvis förklarande kommentar som en hjälpande hand.

  Måste även säga att jag tycker att ditt hår är helt fenomenalt outstanding oerhört GALET fiiint! Har alltid tyckt det men aldrig sagt något så nu var det verkligen på tiden, är avundsjuk som en jag vet inte vad 🙂
  Kram!

  En hjälpande hand och en åsikt 2010-10-15 17:19:17
  Svara
 • jätte snyggt!!

  jenny 2010-10-15 16:41:59 http://jennyslifestyle.blogg.se/jag
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!