DAGENS FRÅGA – NAKEN SANNING

fanny, javet att jag kanske egentligen borde ställa denhär frågan i någon frågestund, men är man lite efterbliven så är man & jag vet att du fått massor av liknande frågor förut. Men jag måste ändå få fråga! Du ser alltid så glad ut, verkar som om du lyckas bra i skolan, har det bra hemma, med vänner och är grymt söt och smal. Men även solen har ju sina fläckar, vad är din hemlighet? Finns det ingenting med Fanny Staaf som är fel? Har du aldrig typ druckit dig full på någon fest och sagt saker som du verkligen ångrar? snälla, give me answers! <3 Tack för en underbar blogg btw! Haha, kul fråga! Nu ska vi se om det finns något att luska fram då.. haha. För det första kan jag ju säga att jag faktiskt inte alltid är glad även fast det verkar så. Bloggen har blivit som en slags frizon för mig när jag mår dåligt där jag bara kan glömma alla problem, verka jätteglad, få gulliga kommentarer av er osv men sanningen är att jag inte alls mår så jättebra. Nu är det mycket bättre och jag är oftast så glad som jag verkar men som i våras och sommras, då mådde jag inte bra alls i en period på flera månader. Anledningen till att jag mest var på mitt landställe var inte för att jag var trött eller tvungen utan snarare för att jag inte orkade mycket annat än att hålla bloggen igång, äta, sova och ligga i en solstol. Men det var inget ni märkte av, haha. Där har du en hemlighet att bita i, ingen är perfekt och allt har en baksida. Men till lite positiva och roligare saker så kan jag erkänna att jag kan bli en jäkla dramaqueen ibland och ställa till med rejäla scener och njuta av det. Haha. Blivit full och sagt saker som jag inte menar vet jag inte direkt om jag har gjort, brukar ha rätt bra koll på vad jag gör. Jag har även en förmåga att alltid falla för killar som jag VET inte är bra. Farligt är kul, men inte så jäkla bra i slutänden och om det är någon som hört ”Vad var det jag sa?” fler än en och två gånger i sitt liv så är det jag, haha. Finns en hel del grejer ifrån Falun jag skulle kunna dra upp men vet inte riktigt om jag vill få upp det i folks huvuden igen när det äntligen blivit bortglömt, haha. Men hur som helst, nu vet du att jag inte är så felfri som det kan verka, jag ser bara positivt på det mesta och det tar mig en bra bit på vägen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Otrohet

  Yosefine 2010-10-16 14:37:20
  Svara
 • Vem är Sofia? En släkting? Kusin eller kompis? Hur gammal är hon? Tacksam för svar! Grym blogg! Ta gärna den som dagens fråga. You rule!

  Anonym 2010-10-16 14:10:50
  Svara
 • Hej! Har ett par skinnbyxor från hm, och vill ha ett par till! Vet du någon affär som har snygga skinnbyxor? 🙂 helst fejk, haha 🙂

  skinnbyxor 2010-10-15 21:37:39
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du har några bra flört tips? Jag är sjukt dålig på det och även om jag försöker vara mej själv och avslappnad i killens närvaro så blir jag lätt för avslappnad och säger jättejättekonsiga saker! Hur ska jag kunna ge en hint om att jag gillar personen i fråga utan att vara för på? 🙂

  cookie 2010-10-15 20:24:58
  Svara
  • Svar på cookies kommentar.

   Får du aldrig några NEGATIVA komentarer? En jag känner som är 12 får taskiga komentarer hela tiden men du….
   Alla verkar typ älska dig!!

   olle 2010-11-03 16:21:42
   Svara
 • vad modigt av dig att skriva det där!

  kristin 2010-10-15 20:04:37 http://kristinandfashion.blogg.se
  Svara
 • Åh du är ju så fin! gillar verkligen din header också 😉

  THE SEPTEMBER ISSUE 2010-10-15 19:56:24 http://malinronnquist.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!