10 SVAR DEL 3 AV 3

När började du dricka alkohol och hur såg dina föräldrar på alkohol? Var dom okej med det, förbjöd det osv? När jag började dricka på riktigt gick jag väl i 8:an kanske. Mina föräldrar har alltid vetat då jag inte håller något hemligt för dem varesig de vill eller ej, haha. Skulle bara tycka att det var jobbigt att dra sånnadär historier om hur man var på fest och drack saft liksom, haha. Hur som helst så har de aldrig tyckt att det är okej och de gör de fortfarande inte. De vet, tillåter det inte men det finns inte sådär jättemycket de kan göra åt det egentligen precis som allas föräldrar idag. När föräldrar strängt förbjuder och straffar brukar det bara resultera i att ungarna tycker att det är mer spännande och dricker mer ändå så. Nej, mina föräldrar har helt enkelt valt att lita på mig och låta mig göra mina egna beslut och misstag!

har ni tagit skolfoto? om, skulle inte du kunna lägga upp porträtt bild och klassfoto? Yes vi har tagit skolfoto men då jag hade svinkoppor då är det inget jag direkt längtar efter att lägga ut här på bloggen, haha. Men klassfotot kan jag lägga ut när jag får det!

Vilket av dina förhållanden minst du som bäst? och vilket anser du som de mest ”oförglömliga”? =) Bra blogg. Mitt och Petters, helt klart. Det första, det längsta, det bästa och det seriösaste. Tror faktiskt helt ärligt att det är enda gången i mitt liv jag varit riktigt, riktigt kär och jag är väldigt glad över att jag fortfarande har honom i mitt liv även fast vi bor i olika delar av Sverige, haha.

den här frågan skulle jag verkligen vilja ha svar på! hur många läsare har du per dag? (: Och jag ska göra mitt bästa då det är en rätt svår fråga! Jag ser ju inte mina unika längre då WordPress bara visar sidvisningar så det jag har att gå på är ju unika i veckan och de läsare jag hade innan jag bytte hit. jag brukar ligga på ca 7000 unika besökare i veckan och när jag bytte från blogg.se ca 2700-3000 unika per dag!
har du gjort klart ” vad jag satsar på i höst”? 😮 isf har jag missat dom sista.. Har fått många frågor om det. Nej, det har jag inte men inspirationen tog bara pangslut! Haha. Hade redan skrivit om allt… smink, skor, byxor, jackor, färger, naglar, mönster osv och så fanns det bara inget kvar!

Vart har du köpt skinnjackan med fårpäls? Den som är i inlägget under! 🙂 Den är ifrån Lindex den lilla underbaringen!

Hej Fanny !
Brukar du köpa födelsedagspresenter till dina killkompisar ? , och isf , vad för något ? (: kommer aldrig på vad man ska köpa till dom ! och tack för en bra blogg ! (:
Tack för att du läser! Nej, det brukar jag inte och tacka gud för det! Haha. Tycker att det är så jäkla svårt att köpa presenter till killar. Jonatan är typ den enda jag klarar av. Men om jag var tvungen antar jag att jag skulle köpa något snyggt arband eller biobiljetter eller nåt annat lite opersonligt.

hej,jag hatar att lägga ner massa pengar på smink .. har du något tips på billigt&bra smink ? (helst concealer och foundation)
kram,din blogg äger!:)<3
I know the feeling. Just foundation, puder och concealer (sånt man har i ansiktet) brukar jag lägga lite extra pengar på då det gör underverk för hyn att ha bättre produkter. Men IsaDora har en bra foundation till ett bra pris och Viva La Diva har en kopia på Make Up Stores concealer för ett pris under hundralappen! Samma sak med ögonbrynsfärgen. När det kommer till ögonskuggor, rouge och sånt så funkar faktiskt H&M bättre än man tror!

hur många killar har du haft? 🙂 Jag antar att du menar pojkvänner och det är tre stycken!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • önskar man hade föräldrar som dina ! Låter super skönt !
  toppen bra blogg ! 🙂

  josefin 2010-10-15 20:36:09
  Svara
 • jag frågar för fjärde gången;
  Har du några tips på hur man får längre hår? 🙂
  Love your blogg KRAM

  Viktoria 2010-10-15 16:00:03
  Svara
 • jag frågar för fjärde gången 😉 :
  har du några tip på hur man får längre/långt hår?
  Love your blogg<3 snälla svara!

  Viktoria 2010-10-15 15:59:08
  Svara
 • kan inte du lägga ut en person beskrivning och bild på din lillebror ? jag har hört att han är snygg (A)

  sofia 2010-10-15 14:45:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!