YOGA

Hej på er! Jag kom just hem ifrån mitt yogapass. Sjukt skönt. Jag hoppas verkligen att jag kan komma igång och gå varje torsdagkväll nu. Nu ska jag packa ihop lite grejer för imorgon kommer jag inte att komma hem då det är helmysdag med min kusin Sofia som gäller. Shopping, sushi, film, massage, middag, godis och massa mys! Kommer bli helt perfekt och precis vad jag behöver. Jag har tidsiställt ett inlägg till er som kommer upp på dagen och kanske ska fixa ännu ett men annars så följer minidatorn med så bloggar jag på kvällen!

Förresten har ni blivit väldigt dåliga på att kommentera. Vad hände?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Dina inlägg har inte kommit upp förrs nu för mig på bloglovin, därför jag har inte läst och därför inte kommenterat 🙂 heaha! Men gör snyggt blev det här!

  mikkaelo 2010-10-15 19:17:38 http://mikkaelo.blogg.se
  Svara
 • ska testa yoga någon dag 😀

  jenny 2010-10-15 12:16:20 http://jennyslifestyle.blogg.se/jag
  Svara
 • Bara för att jag är så snäll, så ger jag dig en kommentar, söta Fanny :*

  Btw, ÄLSKAR din blogg :DD

  Agnes* 2010-10-14 21:16:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!