DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag skulle vara superglad om du skulle vilja svara på min fråga. Jag undrar vart du har flyttat din blogg? förut hade du den ju på blogg.se bara att du hade en egen domän. Vart har du den nu? För alla annonser vet jag att du fått från bloggpartnet.se men själva designen och så, har du gjort allt själv? eller har det med wordpress och göra? Tack på förhand!

Svar: Hejsan! Det är lite svårt att förklara men jag bloggar inte på någon speciell ”portal” utan är bara fannystaaf.se och Bloggpartner sköter min reklam, design och sånt som har med bloggen att göra. Man skulle alltså kunna säga att jag blivit lite självständig fast Bloggpartner tar hand om mig, eller något åt det hållet… haha. Men som ni säkert förstått redan så är det WordPress jag bloggar ifrån iallafall men jag ligger inte på någon speciell bloggportal!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hey, I can’t view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

  aparadekto 2010-10-26 11:55:12 http://www.aparadekto.com
  Svara
 • hejj jag brukar kolla din blogg varjedag 🙂
  och jag undrar om du gör designer åt folk ?

  elin larsson 2010-10-15 17:48:07 http://elinhlarsson.blogg.se
  Svara
 • men … vart loggar du in då ? eller asså hur kommer du in på din blogg :s haha , låter som en liten knäpp fråga men 😛 tack för svar

  amanda bellman 2010-10-14 17:52:38 http://mandescandy.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!:)
  Du har verkligen den bästa bloggen i svergie enligt mig, super bra jobb av dig!:)

  Men jag undar vad har hänt med ” Veckans blogg”?

  Tack för en superduperblogg!:)

  sarah 2010-10-14 17:41:20
  Svara
 • hej fanny!
  skulle du inte kunna skriva några bra hemsidor där du brukar beställa kläder?
  din blogg är asnajs btw!

  puss!

  fanny 2010-10-14 17:24:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!