10 SVAR DEL 2 AV 3

vad har du för mobil? är den bra? om du fick välja en annan mobil? hur åker du till skolan och ungefär hur lång tid tar det?åker du ensam? vart går din bror i skolan? vilket gymnasium ska han välja? Jag har en Samsung Touchwiz och nej jag hatar den! Haha. Man hör sjukt dåligt i den och den är bara dryg, men jag har varit väldigt nöjd med den förut. Den har väl kanske fått nog, haha. Men en iPhone är påväg till mig, lyckan är gjord! Jag åker antingen buss eller pendel till skolan beroende på vilken tid jag börjar, jag brukar åka ca 1 timme innan jag börjar och på både pendeln och bussen åker jag med Elina och på pendeln åker Simon med också! Jonatan går i Häggvik och har inte bestämt sig för något gymnasie än!

hur lång skulle du igentligen vilja vara? eller är du helt nöjd med din längd? Och skulle du kunna visa en bild hur du såg ut när du gick i 7:an ? 🙂 Jag väldigt nöjd med min längd och det är inget jag skulle ändra på! Här har du en bild på mig i 7:an:


Heej vart får du din insperation på kläder i från? För du klär dig alltid i snygga kläder! Älsakr din blogg!<33333:) Tack! Ja den kommer lite varstans ifrån men mest ifrån mitt eget huvud! Har dagar då bara outfit efter outfit ploppar upp i skallen, haha. Men annars bloggar, tidningar, folk på stan osv!

Hej fanny. Jag undrar om du föredrar sommaren eller vintern? och varför just den årstiden 😀 Det är svårt för julen och min födelsedag ligger ju på vintern men jag måste ändå säga sommaren då man är ledig och det är så varmt och skönt! Dessutom är man ju brun och snygg på sommaren, hur man ser ut på vintern vill jag inte ens dra upp!

Vem var din absolut första pojkvän? Alltså typ sen lågstadiet. Och har ni fortfarande kontakt? Du har världens bästa blogg! Tack! Det måste väl ha varit min lilla Philip! Haha. Ja vi har fortfarande kontakt, vi gick i samma klass från trean till nian och jag träffar honom varje gång jag är i Falun och så! 🙂


YES, äntligen en ny frågestund! Jag vet att du kanske har svarat på denna frågan många gånger tidigare. Men jag förstår inte hur du lyckas så bra med allting hela tiden? Du verkar vara så positiv alltid, har du några tips till detta?  Måste förresten tacka för en SUPERBRA blogg. KRAMAR Åh, tackar! Jadu det är egentligen rätt enkelt. Min inställning är att jag är positiv och om man alltid går in med den inställningen så blir det lättare bra. That’s it!

Om du bara fick handla från en enda affär i resten av ditt liv, vilken skulle det vara? H&M, utan tvekan.

Hej grymma du! har du nån aning om vilka skot och jackor som gäller i vinter? eller vad ska DU använda? 🙂 Puss på dig,din blogg är fantastiskt bra,jag bara älskar den! Och du är en skitgrym förebild,tack för allt du delar med dig till oss läsare Fanny! 😀 Hej grymma DU! Ja vad som gäller har jag inte stenkoll på men vad JAG ska satsa på vet jag. På fötterna kommer mina hunterstövlar med strumpor i, mina boots och mina lårhöga stövlar sitta och när det kommer till jackor kommer jag ha min gröna från Zara och den med fårskinn från Lindex tills det bara inte går längre och de dagarna kommer jag sno Jonatans svarta Everestjacka om jag inte orkar investera i en egen. När det är svinkallt vilket det kommer bli i vinter är jag faktiskt hellre varm än ser superbra ut (tro det eller ej, haha).

vad hade du för betyg när du gick ut ettan? vad läser du för kurser nu och vad satsar du på för betyg i kurserna du läser/ska läsa? När jag gick ur ettan fick jag MVG i allt förutom Spanska steg 3, Matte A och Engelska A där jag hade VG. Nu läser jag Matte B, Företagsekonomi B, Svenska B, Marknadsföring, Engelska B, Spanska steg 4 och Mental träning! Satsar på MVG i allt förutom Spanskan och Engelskan har jag inte riktigt bestämt mig i än! Vilka kurser jag ska läsa sen orkar jag inte räkna upp då det är en hel del till men i vår blir Engelskan utbytt emot Psykologi och Rättskunskap och det ska bli riktigt kul då det är tack vare de två kurserna jag går den linjen jag går!

vilka är de tre viktigaste egenskaperna som en vän borde ha tycker du?  vilka tre egenskaper är de bästa hos dig? förebild? tack för en underbar blogg, du är världens förebild 🙂 Tack själv! De viktigaste egenskaperna hos en vän är att den är rolig, går att prata med och lita på. Mina bästa egenskaper är att jag är otroligt envis, har lätt för nya människor och alltid är mig själv. En förebild har jag inte riktigt men jag ser väldigt mycket upp till min mamma, tycker hon annorlunda än mig om något så blir det oftast så att jag gör som hon tycker ändå, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur lång är du? 😀

    elsa 2010-10-14 08:17:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!