20 SVAR DEL 1 AV 2

Hej:) kan man ha jeansväst över skinnjacka med päls?
Hej på dig! Ja du det tycker jag verkligen att man kan ha, men då tycker jag att skinnjackan ska vara svart!


FRÅGA:
Har du någon gång gjort något stort som du ångrar riktigt rejält??
Älskar din blogg btw!! ;p
Alltså… ja… Men inget jag precis lider av nu. När jag gjorde slut med Petter första gången för 2 (?) år sedan så ångrade jag mig gråtandes och lidandes i månader men han kom tillbaka och tacka gudarna för det! Haha. Nästa breakup gick bättre 😉 ”The first cut is the deepest”. Men som sagt, nej inget jag påverkas av idag.

Vilket smink använder du ? Vilken ordning tar du på dig det ? 🙂
Jag börjar med en fuktkräm, sedan kommer primer, foundation, concealer, löspuder, solpuder, rouge, ögonbrynsfärg och sist men inte minst mascara och läppbalsam eller liknande på läpparna! Ibland även ögonskugga och då har jag en speciell primer till den också. Vilka produkter jag använder exakt kommer i ett senare inlägg!

Kan inte du visa en bild på ditt gamla och ditt nya hus? vet att du gjort det fröut, men hittar inte det. Puss
Jag kan visa på mitt gamla men jag hoppar mitt nya. Är så jäkla nojjig så då tror jag att någon ska hitta mig och kidnappa mig… haha. Men här kommer mitt ÄLSKADE och SAKNADE gamla hus… åh…

hur får du sånt där fint vågot hår som du har ibland? kram!
Jag sover med en knut så blir det bara så!

Vad hade du för betyg när du gick ut nian?
Jätte bra blogg! 😀
Jag gick ut med 295 poäng.

hur mycket shoppar du för i månaden ungefär?
Vad är ditt bästa/snyggaste plagg i garderoben vs. ditt sämsta? Visa bild! 😀
KRAM
Jag shoppar väl för ca 2000 kanske fast inte nu då jag ligger lite emellan inkomster så nu lever jag på studiebidraget! Mitt bästa plagg i garderoben är helt klart min vita transparenta skjorta från H&M men mitt sämsta kan jag faktiskt inte säga… Alla mina plagg har en speciell plats i mitt hjärta! Haha.

En gång för alla. Isabelle Strömbergs Fredrik är det ditt ex? 🙂
Nej det är det inte, haha. Eller… tror jag inte iallafall?! Hahahha.

varför valde du inte rudbeck som ligger så nära? 🙂
Jadu, enkelt svar på den frågan! När jag valde skola så hade jag ingen aning om vart jag skulle bo, haha.

Senaste pojkvän? Vad heter han? Varför tog det slut?
Vart jobbar du? (:
BTW: ÄÄÄÄÄÄLSA DIN BLOGG!! Fan bästa jag någonsin läst! Fanny du är amazing, söt, cool och en fantastisk förebild! Älskar dig och din blogg!
KRaaM // En stooor läsare!
Men gud, tusen tusen tack! Blir så himla glad! Tack! 🙂 Min senaste pojkvän var Fredric och det tog slut för att mina känslor bara försvann för honom och jag ville spendera all min tid med mina vänner. Jag jobbar för tillfället i en blomsterbutik som heter Blomsterpassagen men jag kanske måste lägga det åt sidan för bloggen snart, jag får se hur det går!

Hur i helvete får du så långt och fint hår? Inpackning? Extra vitaminer? Berätta, för vi korthåriga jävlar vill ha långt haha!
Jadu, jag får lika dåligt samvete varje gång jag svarar på den här frågan… haha. För jag gör verkligen ingenting. Nu efter sommaren har jag till och med glömt bort inpackning. Jag tvättar det, fönar det och borstar det. Dock har jag helt spikrakt hår naturligt så jag använder aldrig plattång eller något och det underlättar nog en hel del! Men kollar du i ”skönhets”-kategorin så hittar du någon lista med tips där som jag skrev i sommras!

Jag älskar alla dina outfits, men jag tycker det är himla svårt att bestämma vad man ska ha på sig på morgonen. Så..
Tar du bara något ur garderoben som du känner att du vill ha eller står du och väljer länge vad du ska ha på dig? 😀
Tack! Oftast så har jag alltid några outfits uttänkta i huvudet så när jag ställer mig i garderoben så är det bara att välja en men självklart så har jag mornar där jag inte har en jäkla aning om vad jag ska ha på mig och då brukar jag bara ta på mig massa basplagg och låta något litet som ett smycke eller en sjal göra grejen!

hur långt tid tog det ungefär för din blogg att komma över 100 läsare? 🙂
Ca 2 månader.

Du frågar ju alltid oss vilka vi tycker är den snyggaste outfiten osv, kan du inte lägga upp den outfit som du SJÄLV tycker är snyggast nu under den senaste tiden? 🙂 Tack för världens bästa blogg Fanny, du är min idol!
Åååh, tack! Kul idé! Dock älskar jag ju alla mina outfits så det är lite svårt men jag brukar oftast inte hålla med er i era rösningar så nu ska jag leta upp någon av mina absoluta favoriter… Här har ni två:

hej!<3
jag börja läsa din blogg för några veckor sen och nu är jag helt fast i den 🙂 älskar din blogg!
jag har sätt lite bilder från någon tjejkväll du har med dina kompisar där några röker, röker du oxå? feströker?
Hejsan, tack! Nej jag röker inte. Absolut inte. Aldrig rört en och tänker inte göra heller då jag inte ser någon anledning till att prova första gången överhuvudtaget. Nej tjejer, sånt där äckel håller vi oss borta från!

Om du visste att du hade en dag kvar att leva, vem skulle du spendera den med? Bra blogg!
JÄKLAR vilken svår fråga du lyckades komma på… haha. Jag kan inte välja en, det går inte. Men min familj, och de vänner som har betytt mest för mig i mitt liv.

Är du singel ? 🙂
Ja bortsett från mitt giftemål med Emma så är jag 100% singel! Haha.

Hej ! använder du bara din systemkamera på alla outfits t.ex som du tar i skolan eller gästoutfit ? isånaffal, är det inte lite klumpigt ?
Yes jag använder bara systemkameran. Enda gångerna det är digitalkameran som hänger med är på fester då jag inte vågar ha med mig systemisen då. Nae, det VAR klumpigt innan Marcus helt plötsligt lagade mitt lilla objektiv så nu är kameran lite lättare och mindre iallafall då jag slipper ha det stora objektivet hela tiden.

Hej!
Har nyss börjat läsa din blogg, så jag vet inte så mycket om dig. Hur lång är du? Har du syskon? Ifall du har, hur gamla är de och av vilket kön? Vilka alla länder har du varit till? Har du varit i Finland? Vad är det bästa med Stockholm? Vad skulle du visa till en turist i Stockholm. Till en som aldrig varit förut där. Nämn 5 saker.
Tack! Mvh. En flicka från Helsingfors, Finland, som nog varit flera gånger i Stockholm. 😉
Hej tjejen! Gud så kul med en icke-svensk läsare! Jag är 175 lång och har en lillebror vid namn Jonatan som är 14 år. Jag har varit i för många länder för att räkna upp men de vanliga europeiska länderna, Thailand, Malaysia, USA, Singapore, Egypten osv… Jag har inte varit i Finland men på Åland om det räknas? Haha. Det bästa med Stockholm är att det är så himla fint. Om jag skulle visa någon runt här som aldrig varit här skulle jag vilja visa skärgårn, Djurgården, Drottninggatan och Hötorget, Globen och typ…tunnelbanan? Haha nej jag vet inte, slussen eller nåt kanske!

Varför har du aldrig samma kläder på dej? Jag menar blir det inte dyrt att köpa nya kläder helatiden?
Ja men grejen är att jag inte köper nya kläder hela tiden! Tror jag inte iallafall..? Haha. Men jag antar att jag är väldigt duktig på att variera mina kläder. Satt och tittade igenom mitt kollage till ”Vilken outfit var snyggast i September?” nu och endast 5 av 20 outfits som har något nytt i sig, resten har varit med en hel del gånger förut! Anledningen till att jag anstränger mig så mycket för att inte ha samma grejer på mig är att jag tycker det är så himla tråkigt att se lika dan ut flera gånger. Varje dag är unik och kräver sin unika outfit!

tack för en super bra blogg!
nu till min fråga:
jag går första året på gymnasiet och har väldigt mycket plugg just nu, allt känns jobbigt, jag är sur hela tiden och otrevlig mot framförallt min familj och allt känna fruktansvärt jobbigt bara. Har du något tips för att få upp plugget igen och bli lite gladare/ trevligar?
kram
Hejsan, tack för att du läser den! Jadu, jag känner igen mig. Mitt tips är att dra ner lite på kraven på dig själv om det går. Det brukar underlätta lite om man har mycket. Sedan tycker jag att du ska planera pluggtid. Sätt två timmar då du verkligen bara pluggar och sen får du göra något kul och sedan kanske plugga en timme till?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du är så jäkla fin fanny, både insidan och utsidan. Helt galet! Är det x:et Fredric på bilden? I vilket fall ser han ut och vara en riktig charmknutte haha 🙂 Kram

  evelina 2010-10-11 15:43:42 http://lovestoned.devote.se/
  Svara
 • Är dina skor från euroskor ?? ;P

  Denice 2010-10-10 15:18:56 http://deenicee.blogg.se/
  Svara
 • Jag är på g med en kille och han är inte oskuld men det är jag. och jag är så himla rädd att han ska jämföra mig med hans ex och ja… att han tänker på dom och inte på mig 🙁 snälla svara . jag måste veta vad du tycker :(!!!! ska jag vara rädd?

  Heej 2010-10-10 09:16:16
  Svara
 • Gud, vad stort ditt förra hus var! Du e ball!<3 🙂

  Hilda 2010-10-09 23:10:37 http://www.hilarioushilda.bloggsida.se
  Svara
 • Go Fanny, go Fanny! Du är så jäkla ball så det finns inte!:) Gör din egen grej & ja gud vad coolt. Hajade speciellt på dedär med rökningen, as coolt av dig att stå emot och absolut inte testa! Jag har aldrig heller rökt & kommer aldrig i heeeela mitt liv testa, fyyy! Världens underbaraste blogg! 😀

  SOFIA 2010-10-09 09:39:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!