BUSSBILDENI över ett års tid har Elina tjatat på mig att införa ”Dagens bussbild” här i bloggen och med det menar hon att hon tycker vi ska ta en bild på bussen varje dag men det har inte riktigt blivit så, haha. Så när vi satt på bussen nyss så fick hon syn på min kamera i väskan och då blev det fota av! Så här har ni (ett år senare) Elinas bussbilder! Hahah. Så titta och njut kära läsare.

Hemma ifrån skolan nu btw. Har inget plugg ikväll så ska sätta mig och svara på lite mail och hjälpa Jonatan som har matteprov imorgon. Bloggar med såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Your blog came up in my search and I’m stricken by what you have written on this subject. I am currently branching out my search and thus cannot contribute further, still, I have bookmarked your website and will be returning to keep up with any upcoming updates. Just love it and thanks for allowing my comment.

  hypnotherapy to quit smoking 2010-10-31 17:16:43 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • jag rådiggar iaf dina ögan!

  j 2010-10-07 19:24:46
  Svara
 • Hej fanny! här kommer en dagens fråga:)
  I ditt öga har du en brun "fläck",varför?
  Kram

  Linda 2010-10-07 18:40:01
  Svara
 • coolt öga du har! :O

  2010-10-07 18:18:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!