CRAZY

Nu har jag gjort något helt crazy. Min blogg skulle ju flyttas över till Modekrapan imorgon har det varit bestämt sen länge men nu drar lilla veliga Fanny sig ur. Men men, jag fick ett bättre erbjudande och hade inte skrivit på något så jag klarade mig ju rätt fint, haha. Hur som helst så kommer min blogg att flyttas nästa vecka istället och då inte till någon speciell portal just nu utan bara vara ”fannystaaf.se”, alltså inte på blogg.se! Men men, mer om det sen. Nu är det fredag utan att jag förstått det än så jag tänkte utnyttja den känslan och räkna lite matte. Later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Im not going to say what everyone else has already said, but I do want to comment on your knowledge of the topic. Youre truly well-informed. I cant believe how much of this I just wasnt aware of. Thank you for bringing more information to this topic for me. Im truly grateful and really impressed. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 12:53:46 http://legosforgirls.info/
    Svara
  • Vad kul för din skull 😀

    2010-10-01 21:47:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!