DAGENS FRÅGA

kan bli dagens fråga: Varför svara du inte på kommentarer? Eller gör du det bara med några? Jag kan tycke det är så tråkigt när andra bloggar inte svara på kommentarer, för då kan man tror att dem inte bryr sig…
Men älskar verkligen din blogg, kram!!
Svar: Jag vet att jag är SÄMST. Jag svarar på enstaka kommentarer men långt ifrån alla som ni säkert märkt. När det är en direkt fråga som jag inte redan skrivit svaret på en miljon gånger i bloggen och den som skickade kommentaren har blogg så brukar jag svara men inte annars. Detta för att det tar så fruktansvärt mycket av tiden som jag har att lägga vid datorn och jag antar att ni hellre vill ha sju inlägg och inte svar på alla kommentarer än två inlägg och svar på alla kommentarer, right? Men om det är något som är jätteviktigt om som ni vill ha svar på så går det alltid att nå mig på min mail ([email protected]) där jag är inne varje dag och svarar på era mail! Men självklart så bryr jag mig fastän jag inte svarar. Era kommentarer är guld för mig och det är det som driver mig och bloggen vidare! Kram på dig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag svarar nog på de flesta, men kommentarer som ; vad gör du? och hur mår du? liknar mer chat och därför mindre kul. Bloggand är något helt annat än chattande med folk!
  Hoppas du får en bra dag!

  lohas 2010-09-29 19:35:06 http://lohas.blogg.se/
  Svara
 • Har min allra första tävling på bloggen, kika in vettja!:)
  Du har chans att vinna ett iPhone skin från Laptop-skins.se.
  PUSSPUSS, ha en fortsatt bra dag!

  TÄVLING 2010-09-29 18:51:59 http://socosy.blogg.se/
  Svara
 • hejsan skit fin blogg du har :))

  piffi 2010-09-29 17:59:11 http://hankallaspiffi.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!