Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LETTERS TO JULIET

Igårkväll såg jag och Emma ”Letters to Juliet”. Hade rätt höga förväntningar på den men vet ni? Jag blev inte besviken! Sjukt mysig och bra film som jag lungt hade kunnat se om nu på direkten. Den utspelar sig i så himla fina miljöer och handlingen är sådär mysig och romantisk. Tjejer, denna film måste ni helt enkelt bara se!

Letters to Juliet – 1 2 3 4 5Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag har funderat länge på att se den! 😀

  henny 2010-09-20 17:42:41 http://hennny.blogg.se/
  Svara
 • Tycker den är super, jag med!! 🙂

  Emelie S 2010-09-19 18:27:56
  Svara
 • Jag vill se den där, och Dear John. Amanda är en så duktig och söt skådespelare så jag kan inte tänka mig annat än att de är bra 🙂

  J O A N N A 2010-09-19 18:16:33 http://fashionfruits.blogg.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!