DAGENS FRÅGA


Vad tycker du om att man blir vän med dig på facebook? Accepterar du förfrågningar? Kram 😀
Svar: Bra fråga! Jag har flera läsare som lägger till mig varje dag och jag nekar faktiskt alla. Jag förstår att de känns naturligt för er att ha mig på facebook då ni läser om mitt liv och det på något sätt känns som att ni känner mig då men jag har faktiskt inte en aning om vilka ni är och skulle jag har flera hundra personer som jag inte visste vilka de var på min facebook skulle jag ju inte se någonting av mina vänner då det bara skulle komma ibland om ni förstår. Funderar dock på att skaffa en till facebook som ni läsare kan ha men annars finns det ju faktiskt gruppen som någon gullig läsare har startat också! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gud fanny! Ge mig ditt utseende, jag älskar din blogg, din klädstil hela dig!

    angelica 2010-09-19 22:07:41 http://angeliicass.blogg.se/
    Svara
  • Tack för att du svarade 🙂 Förstår absolut att du inte har läsare på facebook 🙂

    Isabelle 2010-09-19 10:12:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!