DAGENS FRÅGA


fanny nu får du faktist skärpa dig! du bloggar jätte dåligt du väljer allt framför bloggen du förlorar ju läsare? vill du inte blogga längre? har du tappat suget lite grann kanske? du har alltid det så stressigt med men du får faktist skärpa dig!
jag älskar ju din blogg kom igen lite nu jag vill ha mera bloggning bättre uppdatering,kram!
Svar: Du har faktiskt rätt på många grejer men inte alla. Bloggen hamnar lite åt sidan för att jag faktiskt tycker att andra grejer är viktigare. Skolan är viktigare. Mina vänner och min familj är viktigare. Hur jag mår är viktigare. Och ja, som du säger så är jag väldigt stressad hela tiden och har jättemycket att göra så då förstår du ju kanske varför jag inte bloggar? Läsare tappar jag dock inte, ni blir bara fler och fler hela tiden och det måste jag säga gör mig mycket motiverad precis som era supergulliga kommentarer på alla inlägg. Det är jättegulligt av dig att du vill läsa mer i min blogg än vad jag hinner skriva men jag lägger faktiskt all ledig tid jag har på bloggen. Dock så lovar jag er att det kommer bli seriösare och bättre här i bloggen när den flyttas över sista September men innan dess så tänker jag inte be om ursäkt om jag uppdaterar dåligt för jag gör mitt bästa, det lovar jag er att jag gör. Men jag varken mår speciellt bra eller har mycket tid just nu så mer än såhär kanske jag inte kan komma med just nu och that’s it. Tackhej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • jag blev lite sur på dagens fråga!!!! varför ska man välja bloggen framför skola och vänner m.m? skaffa ett eget liv så vet ni att det finns mkt mer att gör än att sitta framför datorn!!

  (fanny, älskar din blogg!!!)

  öööööh? 2010-09-21 08:43:05
  Svara
 • Fanny, den där frågeställaren kan ju slänga sig i väggen. Du har bra uppdatering, mkt bättre än många andra bloggare.
  Skit i han/hon och blogga när du vill istället, du har ju inte tvingat ngn att läsa 🙂
  puss och kram på dig

  Läsarn 2010-09-20 19:25:47
  Svara
 • ja kolla och du uppdaterade 8 gånger igår och de tycker ja är rätt mycket så tycker inte folk ska klaga :p Sen är det ju upp till dig när du vill blogga, de är ju inge roligt att blogga för att du känner att du"måste" 😛

  jennifer 2010-09-20 14:22:50 http://ruckis.blogg.se/
  Svara
 • Jag förssår dig fanny sätt aldra saker i första hand en blogg är inte värd att förlora sina vänner familj eller framtid på .
  kram

  Maja 2010-09-20 06:45:14 http://ahappyone.blogg.se/
  Svara
 • Seriöst. Fanny tänk på dig själv före bloggen, blogga när du känner för det, har tid för det osv! Jag älskar dig blogg hur lite eller mycket du än bloggar.
  För när du inte har bloggat på ett tag så sitter man bara och längtar tills nästa inlägg ska komma upp!
  Tycker din update är bra iaf, pussss<3

  angelica 2010-09-19 23:31:57 http://angeliicass.blogg.se/
  Svara
 • Hej, skickar örhängena till dig imorgon 🙂

  mikkaelo 2010-09-19 23:15:24 http://mikkaelo.blogg.se/
  Svara
 • Tänk på dig själv och blogga för din skull ! Blogga aldrig för någon annan. Det blir bara roligare och läsa om det kommer från dig, och inte ett slarvigt inlägg för att du inte har något att skriva ! 😉
  Puss <3

  Ebba Leijon 2010-09-19 23:02:31 http://byebbaleijon.blogg.se/
  Svara
 • Svar till Rebecca: För att det står några inlägg ner.. 😛 Urban Outfitters.

  Fanny 2010-09-19 23:01:26 http://fannystaaf.se
  Svara
 • På inlägget "TELL THEM WHAT I HOPED WOULD BE IMPOSSIBLE" har väldigt många frågat var du köpt skorna på bilden, även jag undrar, för de var riktigt snygga.
  Varför kan du inte bara svara på var du köpt dem?!?

  Rebecca 2010-09-19 22:58:24
  Svara
 • de låter bra tjejen! blogga när du har tid så väntar vi läsare på dig när du är redo 😀

  S. 2010-09-19 22:49:13
  Svara
 • Haha, nei fysj. Ej ekje einige i den kommentaren altså. Ej synst du Fanny e den beste bloggaren i både sverige å Norge! Elska bloggen din, du inspiera mej å ej bere MÅ innom bloggen din heile tida å kvar en dag! Digga dej, stå på! Klem frå Norge! :*

  Marthe Sofie 2010-09-19 22:33:22 http://msophie.blogg.no
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!