LITE SYND OM MIG, HAHA

Heeeej! Gud, jag är helt snurrig i skallen just nu och känner mig förjävlig. Smutsigt hår, utrinnande smink, övervarm och helt svettig! Haha. Jag har kämpat med andra ord, på shoppingfronten, haha. Nejdå men jag och Elina stannade vid Sollentuna Centrum på vägen hem för att hämta mina skor men det blev lite mer än så.. haha. Shopping för henne, ett osäkert köp för mig och en lång och mysig fika! Allt jag vill nu är att kura ner mig i sängen med datorn för att blogga och kika på dom nya Gossip Girl och 90210-avsnitten (ÄNTLIGEN!!!) men nej, vet ni vad jag ska göra? Jag ska göra mig iordning inför en finmiddag på Djurgården. Yesbox, KÄMPA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • I am smitten by the way you embraced this topic. It is not often I come across a blog with attractive articles like yours. I will make a note of your feed to stay up to date with your succeeding updates.Just stunning and do preserve up the effective work.

  how to do self hypnosis 2010-10-31 17:17:33 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • Hej Fanny och tack för en underbar blogg!
  Jag har en liten fråga.. När du bytte från blogg.se till .se hur gjorde du? och hur mycket kostar det per år och så? Oerhört tacksam för svar!!

  Isabelle 2010-09-14 17:02:31
  Svara
 • va hände med leopard blusen från modekungen? väntade på att få se den på hehe

  Jenny 2010-09-14 16:45:11 http://jennyelisabethartlows.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!