IMORGON BLIR DE MINA


Ett år senare ska de äntligen bli mina. Kände att det verkligen saknades ett par svarta vardagsklackar (som inte känns som klackar, haha) i min garderob och så sprang jag på dessa i en ny version idag. Inte riktigt lika snygga som de jag skulle köpa förra året dock. Så frågade hon som jobbade i butiken om de satt bra och jag bara slängde ur mig ”Jadå, men de ni hade förra året var snäppet snyggare”. Tror ni inte att hon sen kommer ut ifrån lagret och säger ”Vi har ett par av förra årets kvar, har du storlek 39 har du tur!” Och vad har jag? 39! Haha. Ödet gott folk. Ödet. Så påväg hem ifrån skolan imorgon hämtar jag ut dem! MUMMA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!