BRUN, LEDIG & PLUGGFRI? I WISH.


Ja, jag hade inte haft så mycket emot att vara brun, ledig och pluggfri igen…


Hejsan! Idag är det måndag vilket betyder att jag slutade halv 1 men jag satt och käkade lunch med Emma och Elina ett bra tag. När Jonatan kommer hem ska jag iväg med honom och Pappa till Sollentuna Centrum och fixa lite presenter till mamma som fyller år imorgon, annars står ingenting på schemat. Tror att jag ska sätta mig och plugga lite matte om jag orkar sen när jag kommer hem igen. Lägg märke till ”om jag orkar”, haha. Nu ska jag se om jag kan fixa outfitbilder som jag missade imorse, pusssss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej ! ja undrar oxå vad dina föräldrar tycker om att du dricker? om dom vet om det, fast de borde dom väl om dom vet om din blogg. skulle vara intressant iallfall och tror många skulle gilla om du skrev ett inlägg eller nått om de eftersom många sitter i samma sits, ja skulle iallfall uppskatta de ! 🙂
  super bra blogg ! 🙂

  josefin 2010-09-13 17:54:05 http://jjosefinjosefin.blogg.se/
  Svara
 • hej fanny. Jag har en fråga till dig, Vad tycker dina föräldrar o att du dricker alkohol? kram!

  Cassieee 2010-09-13 16:13:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!