DAGENS FRÅGA


Vad gör du när allt i allmänhet känns jobbigt & tungt! du verkar vara en så positiv & stark tjej, vad får du din styrka ifrån?!
Tacksam för svar!!!
Tack för en oerhört bra blogg, go on!! (:
Svar: Tack så mycket! Jag fåt ofta frågan ”hur kan du alltid vara så glad?” men grejen är att det är jag inte. Verkligen inte. Men det är min inställning. Ser man positivt på saker från början så blir det oftast lättare. Sedan har alla ju skälvklart fortfarande dagar och perioder då allt bara är helt åt h*lvete och då brukar jag ta hand om mig själv. Var med någon som får dig att må bra, unna dig något extra eller bädda ner dig i sängen med en bra film och en kopp te. En annan sak som alltid funkar för mig är att skriva en lista över allt bra man har i sitt liv som man är tacksam för.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!