DAGENS FRÅGA


Du har grym stil! Jag undrar hur du kommer på dina outfits? Om jag hittar ”det perfekta plagget” så ser jag EN outfit som den kommer vara perfekt till, ibland två, men du hittar många! Alla fina och inspirerande, nytänkade och perfekt kombinerande 🙂 Hahah, ibland blir jag sur på mig själv får att jag inte har din fantasi och stilkänsla 😉 Aja, hoppas du svarar iaf, vore riktigt bra att få några tips!
Svar: Åh tack, vad gullig du är! 😀 Jag brukar tänka igenom alla olika sätt att bära ett plagg innan jag köper det. Det brukar låta ”Instoppad? Stängd? Öppen? Knuten? Till jeans? Till leggins? Till shorts?” ungefär. Ju fler plagget funkar till, ju bättre är det! Sen är det ju faktiskt ingen som dör om man har samma outfit två gånger, även fast jag själv också tycker det är lite tråkigt men man kan ju liksom inte ha så mycket kläder så att man kan ha nytt varje dag precis, haha. Så därför är det bra med plagg som är lätta att variera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så himla sant!
    Men ibland tycker jag att om jag köper något, så ser jag exakt hur jag kan använda plagget, men sen när jag kommer hem så passar den kanske bara till två saker och ibland kanske inte den outfiten passar på just mig. Haha ^^

    LISA 2010-09-10 23:23:30 http://blogofmine.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!